Rólunk

 

Bemutatkozás

 

Cégünk a kínai CE Lighting egyedüli európai disztribútoraként tevékenykedik Magyarországon. Célunk egyrészt, hogy innovatív megoldásokkal gazdagítsuk a világítási kultúrát, másrészt pedig, hogy a Landlite márkanevünk egy állandó és értékes márkává váljon, mely ismert és elismert a világítástechnikai piacon, világviszonylatban is.

Mottónk: "Brighter and Greener", mely alapvetően meghatározza, milyen jellegű termékekkel lépünk be a magyar, illetve nemzetközi piacokra. Képesek vagyunk kielégíteni magánszemélyektől kezdve, kisebb- nagyobb vállalkozásokon át, akár nagyvárosi önkormányzatok világítástechnikai igényeit is. Ennek megfelelően választékunkban olyan termékek szerepelnek, mint a hagyományos Wolfram-szálas izzókat felváltó kompakt fénycsövek, LED-es fényforrások, kültéri és beltéri lámpatestek, világítástechnikai kiegészítők, valamint ipari felhasználásra szánt világítóberendezések és átalakítók is.

A vállalat valamennyi folyamata az ISO9001 minőségbiztosítási előírásoknak megfelelően működik, a kutatástól az értékesítésig. A CEL nem csupán fényforrások, lámpatestek és működtető egységek gyártását és értékesítését végzi, hanem komplett világítási megoldások kialakítására törekszik az energiatakarékossági és környezetvédelmi szempontok figyelembe vételével.

A CEL termékek megfelelnek az IEC előírásoknak, illetve a CE elvárásoknak. A cég saját laboratóriumaiban el tudja végezni a minősítésekhez szükséges vizsgálatokat.

 


Referencia

A meredeken növekvő energiaköltségek és az egyre nagyobb problémává váló klímaváltozás, mind növelik az energiahatékony megoldások használatának, és így a széndioxid kibocsátás csökkentésének fontosságát. Cégünk energiatakarékos fényforrásainak választásával, Ön is jelentősen hozzájárulhat az energiafogyasztás valamint a szén-dioxid kibocsátás mérsékléséhez, miközben kiadásait is nagyban csökkentheti.
Biztosak vagyunk benne, Ön meg fogja látni, hogy megéri!

 

 

Projekt szemlélet


Hogyan világítsa meg újonnan elkészült épületét? Hogyan lehet optimálisan világítást tervezni? Hogyan telepítheti meglévő világítástechnikai eszközeit profi módon?
Cégünk ezekben a kérdésekben tud kiemelt tanácsokat, ötleteket adni Önnek.


Partnereink

 

 

 

 

Webáruház készítés
olcso.hu argep.hu olcsobbat.hu